Sfäär & Sõbrad disainilaat Telliskivis keskendub kodusisustusele

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talken Designi riiulid, Woolish tekstiil, Blackgizmo lamp.
Talken Designi riiulid, Woolish tekstiil, Blackgizmo lamp. Foto: Erlend Štaub

Sel laupäeval, 21. mail peetakse Telliskivi Loomelinnakus juba kaheksandat korda  mõnusa atmosfääriga üritust – Sfäär & Sõbrad Disainilaata, mis tänavu keskendub kodusisustusele.

Disainilaadale on oodatud kõik, kes soovivad oma koduinterjööri täiendada, täiustada, värskendada või vahetada. Osavõtu nimekiri on pikk, kuid toon mõned näited, et saaksid aimu, mida seekord Sfäär & Sõbrad Disainilaadalt leida võib:

Arkiplant on maastikuarhitekti ja sisearhitekti ühisprojekt, mis liidab eksootilised õhutaimed ning minimalistlikud taimehoidjad täiuslikuks roheliseks pilgupüüdjaks ruumis.

Nad on loonud komplektid, mis koosnevad õhutaimest ja käsitööna valminud taimehoidjast. Hoidjad on kujundatud minimalistliku ja puhta vormiga, et esile tuua õhutaimede eriline ilu. Nende jaoks on ülimalt oluline toodete detailne läbimõeldus ja kvaliteet, mille veel paremaks tagamiseks pakuvad nad õhutaimedega seoses konsultatsioone, kujundus- ja hooldusteenust.

WOOLISH on juba neljandat põlvkonda toimetav ettevõte, mis toodab, nagu nimigi ütleb, villaseid tooteid: pleede, voodikatteid, patju, mütse, mantleid ja muidugi kampsuneid. WOOLISHi eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ning originaalseid, 100% lambavillast esemeid. Brändi filosoofiaks on elamuste ammutamine lihtsatest asjadest, mis on praktilised, kordumatud ja mis aitavad ka kõige argisematel hetkedel tunda, et sind ümbritsevad erilised asjad.

Krantz  valmistab disaintooteid lemmikloomadele. Nagu pole olemas kahte täpselt ühesugust koera, nii on ka kõik Krantzi käsitsi valatud betoonist tooted igaüks oma kordumatu välimusega. Lisaks unikaalsele välimusele on betoonist söögikaussidele omane erakordne truudus – nad ei rända ringi, vaid ootavad sööjat või söögipanijat alati täpselt samas kohas.

Tipitiri on 100% Eesti bränd ja valmistab naturaalsetest materjalidest kodusisustustooteid. Valikus on ägedad mängutelgid ja tipid lastele, erinevad hoiukotid, riiulitega täispuidust redelid ja palju muud põnevat. Osa toodangut on hävitamisest päästetud teksatööstuse materjalist.

Nufnuf on Eesti koeratarvete kaubamärk, mis pakub nutikaid ning põhjamaiselt minimalistliku disainiga tooteid arukatele koertele. Nufnuf pakub oma bestseller tooteid laadale kohaselt soodsa hinnaga (kuni -40%).

Loe lähemalt Osta.ee blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles