/nginx/o/2016/06/20/5528493t1h6a69.jpg)
30 aastat kokaametit pidanud Aimur Ilvese sõnul on kodus marineeritud grill-liha vaba kõigist säilitus- ja lisaainetest ning kokkuvõttes ka soodsam.
30 aastat kokaametit pidanud Aimur Ilvese sõnul on kodus marineeritud grill-liha vaba kõigist säilitus- ja lisaainetest ning kokkuvõttes ka soodsam.
Solarise keskuses toimuva gurmeekuu raames annab Lido peakokk Aimur Ilves rea soovitusi, kuidas valmistada eestlaste lemmikut - mahlast ja maitsvat grill-liha ning jagab kahte oma lemmikretsepti.
Kaks retseptisoovitust kodusteks grillmarinaadideks
Ajatu klassika: sealiha šašlõkk
Sega kõik maitseained lihaga ja hoia marinaadis vähemalt 12 tundi.
Kanašašlõkk apelsini-mee marinaadis
Sega maitseained lihaga ja hoia marinaadis 2-3 tundi.