Ühes voodis maganud seitsmeliikmeline perekond pööras elus uue lehekülje

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boyce´ide perekond.
Boyce´ide perekond. Foto: www.wanderingtheworldbelow.com

Eelmise aasta lõpus tõmbas paljude tähelepanu seitsmeliikmeline perekond, kes kõik üht voodit jagasid. Nüüdseks on nad oma elus uue lehekülje pööranud.

Kes arvab, et see tähendab, justkui oleks igaühel nüüd oma voodi, see eksib. Ekstreemsed elamistingimused paeluvad perekonda endiselt ning fotograafist pereema Elizabeth Boyce teatab uhkelt, et nad kolisid kogu perega autosuvilasse ja rändavad nüüd mööda maailma ringi.

Foto: www.wanderingtheworldbelow.com

23-ruutmeetrises suvilas on ruumi muidugi väga napilt, mistõttu magavad kõik viis last endiselt ühes ruumis: nende magamistoaks on tilluke naridega varustatud tuba autosuvial tagaosas. Vanematel on nüüd, tõsi küll, omaette tuba, mille uks vahelt kinni käib ning Boyce lohutab, et kõik, kes enne muretsesid, kuidas saab paaril lakkamatult lastega ühes voodis magades mingi intiimelu olla, võivad nüüd kergemalt hingata.

Foto: www.wanderingtheworldbelow.com

Laste pärast soovitab Elizabeth samuti mitte muretseda: kuigi enamik neist on kooliealised, ei jää neil haridus saamata, sest pidevalt teel olles koolitavad vanemad neid ise. Naine ei usu, et neil sedasi miski saamata jääks. 

Rohkem infot pere elupaiga ja elukorralduse kohta leiab SIIT ja SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles