Neli selget märki, et sinu kiindumus retromööblisse ületab igasuguseid piire

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retromööbel.
Retromööbel. Foto: www.flickr.com

Retromööblivaimustus ei paista niipea vaibuvat ja see on tinginud olukorra, kus paljud fännid kipuvad oma kodu üle sisustama. 

Kuidas aru saada, et oleks aeg möödunud sajandi keskpaigast pärit mööbli kokkuostmisega  pisut koomale tõmmata? 

1. Sa lehitsed pidevalt osta.ee-d ja ostu-müügiportaale lootuses leida mõnd haruldasemat mööblitükki. Öötunnid mööduvad sageli oksjonitel pakkumisi tehes ja müüjatega kirju vahetades.

2. Sõpradega lõunale minnes vaatad sa menüü asemel näljase pilguga kohviku sisustust ega suuda keskenduda  sellele, mida  su kaaslased räägivad, sest soov üht-teist endale koju vedada on nii kõikehõlmav.

3. Külalised kipuvad sinu suure  vaevaga väljaotsitud kummalist diivanilauda pingina kasutama, sest see näeb välja nagu pink ja nad ei saa aru, et see seda ei ole. See on selge märk, et sinu kodus on vana kummalist mööblit rohkem kui tarvis.

4. Su kodus on nii palju mööblit, et elamiseks ei jää ruumi. Kui sul kõigi nende kummutite, toolide ja laudadega mingit selget plaani pole, pole neid mõtet oma kodus hoida. Kodu pole kolaladu!

Mõistagi tasub nendesse punktidesse suhtuda teatava huumoriga, kuid oma tõetera on neis siiski täiesti olemas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles