7 äärmiselt odavat mõjuvat lahendust, mis kodule hetkega värske ilme annavad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eklektiline sisustus.
Eklektiline sisustus. Foto: www.flickr.com

Selleks, et oma kodu tõeliselt pilkupüüdvaks muuta, ei pea disaineresemetesse investeerima. Tuleb teada vaid mõnda head nippi.

ApartmentTherapy juhendab, kuidas kodu vähese vaevaga tõeliselt silmatorkavaks kujundada.

1. Eklektika

Alati kindla peale minek on eklektiline sisustus. Näiteks erinevad toolid suure söögilaua  ümber. Maakodu-stiilis diivanilaud ja industriaalse hõnguga laevalgustid. Ja nii edasi.

2. Galeriisein

Kui see on osavalt kujundatud ja pildid hästi valitud, saab sellest kindlasti sinu kodu ehe. Pildid võiksid katta kogu seina, ulatudes laest põrandani. Lahedaid koduseinale sobivaid teoseid leiab muide teise ringi poodidest. 

3. Aktsentsein

See ei vaja vist kirjeldamist ega põhjendamist. Ülejäänud interjöörist täiesti erineva värvi või mustriga sein püüab pilku.

4. Kunst köögiseinal

Mõjub ootamatult, aga väga hästi, kui oled osanud teha õigeid valikuid.

5. Esikuseinad

Esik pole koht, millele reeglina väga palju aega pühendatakse. Ometi loob see esmamulje sinu kodust. Pööra seintele tähelepanu ja lähene neile julgelt värvide ja mustritega.

6. Põnevad peeglid

Suured, kaunite suursuguste raamidega peeglid annavad palju juurde bsoluutselt igale toale. 

7. Valgustid

Valgustid pole ammu enam lihtsalt praktilised esemed. Muretse suured ja uhked lühtrid või tee ise põnevaid lahendusi. Viimasel juhul vaata aga, et asi ikka tuleohutuks jääks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles