Nari eri: 11 fotot, mis panevad sind seda vooditüüpi uue pilguga vaatama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narivoodi.
Narivoodi. Foto: www.babble.com

Möödas on ajad, kus narivoodi tähendas vaid lakitud männipuidust kolakat toanurgas. Täna võib nari olla midagi palju erilisemat, nagu tõestavad need kodud siin. 

Eriilmelisi narivoodeid saab tellida valmislahendustena ja ehitada neid ise. Narisid saab ehitada seinaorvadesse või sootuks keset tuba: kindluste, losside või puumajadena, et lastel rohkem põnevust oleks. 

Kui peres on vaid üks laps, ei tähenda see, et narivoodist loobuma peaks: siis saab alumise korruse kohandada põnevaks mängude maaks. 

Paljud vanemad üle maailma on läinud seda teed, et ostavad esmalt tavalise nari ja kohandavad seda kodus siis oma äranägemise järgi nii, et sünnib täiesti unikaalne mööblitükk. 

Vaata põnevaid lahendusi Elle Decori koduleheküljelt ja SIIT!

Kas sinugi kodus leidub  harjumuspärasest erinev narivoodi? Jaga seda meie lugejatega! Tee foto ja saada see lühikirjeldusega aadressile kodu@postimees.ee .
Soovi korral me sinu nime ei avalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles