Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/09/26/5885347t1he73d.jpg)
Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub uusi võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks hiinapärast ramenisuppi! Retsepti autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.
Vaja läheb:
- Santa Maria Ramen nuudlid 100 g
- Oscari veiseliha fond (vm veiseliha fondi) 1 spl (maitse järgi)
- vett 600 ml
- Santa Maria Tamari tume soja 1 spl
- küüslauk 1 küüs
- Santa Maria Tellicherry must pipar maitse järgi
- mungoa idandid 60 g
- beebispinat 50 g
- muna 2 tk
- roheline sibul
- koriander
Eeltöö:
Keeda munad 10 min, jahuta, koori ja viiluta. Pane nuudlid käesooja vette likku. Keeda fondist puljong ja lisa sinna hakitud küüslauk ning soja. Haki peeneks sibul ja puhasta koriander.
Valmistamine:
Pane supikaussidesse leotatud nuudlid, idud ja spinat. Tõsta kaussi puljong. Lisa munaviilud ja dekoreeri koriandri ning rohelise sibulaga.