Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: ramen supp muna, spinati ja mungoa idanditega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Dagmar Lamp
Copy
Ramen supp
Ramen supp Foto: Andres Raudjalg

Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub uusi võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks hiinapärast ramenisuppi! Retsepti   autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.

Vaja läheb:

  • Santa Maria Ramen nuudlid 100 g
  • Oscari veiseliha fond (vm veiseliha fondi) 1 spl (maitse järgi)
  • vett 600 ml
  • Santa Maria Tamari tume soja 1 spl
  • küüslauk 1 küüs
  • Santa Maria Tellicherry must pipar maitse järgi
  • mungoa idandid 60 g
  • beebispinat 50 g
  • muna 2 tk
  • roheline sibul
  • koriander

Eeltöö:

Keeda munad 10 min, jahuta, koori ja viiluta. Pane nuudlid käesooja vette likku. Keeda fondist puljong ja lisa sinna hakitud küüslauk ning soja. Haki peeneks sibul ja puhasta koriander.
 
Valmistamine:
Pane supikaussidesse leotatud nuudlid, idud ja spinat. Tõsta kaussi puljong. Lisa munaviilud ja dekoreeri koriandri ning rohelise sibulaga.
Tagasi üles