Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: Paneng red curry veise sisefileega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Dagmar Lamp
Copy
Paneng red curry
Paneng red curry Foto: Andres Raudjalg

Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub uusi võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks punase karriga veise sisefileedi! Retsepti autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.

Vaja läheb:

  • veise sisefilee 1 tk
  • Santa Maria Paneng red curry maitseainesegu 2 pakki
  • kirsstomat 500 g
  • suhkruhernes 200 g
  • Santa Maria kreemjas kookospiim 2 pakki
  • kalakaste
  • suhkur
  • maisitärklis
  • riis
Eeltöö:
Puhasta liha ja lõika viiludeks. Lõika pooleks kirsstomatid. Tükelda suhkruhernes.
 
Valmistamine:
Kuumuta pann õliga ja lisa paneng curry. Prae karrisegus lihaviilud. Pane juurde suhkruherned ja lisa kookospiim. Vajadusel maitsesta (suhkur, kalakaste)ja paksenda (vesi + maisitärklis). Lisa kirsstomatid ja serveeri aurutatud riisiga.
Tagasi üles