Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/09/26/5886079t1h74b1.jpg)
Uuenenud Santa Maria maitseainetesari pakub uusi võimalusi eksootiliste maitsetega katsetamiseks. Proovi näiteks punase karriga veise sisefileedi! Retsepti autor on Toiduakadeemia peakokk Tarvo Kullamaa.
Vaja läheb:
- veise sisefilee 1 tk
- Santa Maria Paneng red curry maitseainesegu 2 pakki
- kirsstomat 500 g
- suhkruhernes 200 g
- Santa Maria kreemjas kookospiim 2 pakki
- kalakaste
- suhkur
- maisitärklis
- riis
Eeltöö:
Puhasta liha ja lõika viiludeks. Lõika pooleks kirsstomatid. Tükelda suhkruhernes.
Valmistamine:
Kuumuta pann õliga ja lisa paneng curry. Prae karrisegus lihaviilud. Pane juurde suhkruherned ja lisa kookospiim. Vajadusel maitsesta (suhkur, kalakaste)ja paksenda (vesi + maisitärklis). Lisa kirsstomatid ja serveeri aurutatud riisiga.