Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lugeja retsept: tšilline kurgihoidis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Eva-Lotta Kivi
Copy
Artikli foto
Foto: SCANPIX

Meie üleskutse peale saatsid lugejad oma kõige paremaid hoidiseretsepte. Täna jagame teiega üht tšillist kurgihoidist. 

Juta Arujõe särtsukad

  • 700 grammi vett
  • 2 klaasi suhkrut
  • pool klaasi soola
  • pool klaasi äädikat
  • suur peotäis tilli
  • 5 tšillipipart
  • maitse järgi küüslauku

Sega omavahel kõik koostisosad ja lisa marinaadi hulka nii palju kurgiviile kui mahub. Lase kurgiviiludel seista marinaadis vähemalt üks ööpäev, pane hoidis purki ja vii külma keldrisse. 

Retseptiautori sõnul on see hoidis olnud aastaid tema perekonna ja tuttavate suur lemmik. 

Tagasi üles