Enne ja pärast: kõle kasutu ruum saab eriti hubase lahenduse

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trepihall enne.
Trepihall enne. Foto: http://justcallmehomegirl.com/

Trepihall on see üks ruum, mis kodusisustajale sageli palju peavalu valmistab: mis sinna küll paigutada? Üks võimalik lahendus on siin.

Blogija Tara leidis, et tema trepihall on kõle, külm ja ilmetu ning tahtis sellele palju hubasema välimuse anda, kuid kohe polnud varnast võtta head ideed, mis nurgake sinna sisustada. 

Pinterestist inspiratsiooni ammutades jäi naise pilk pidama raamaturiiulitele ja just sellise lahenduse ta oma koju lõigi. Selleks puhuks sai trepipiirdelt eemaldatud käsipuu, ehitatud täpselt sobivas mõõdus tagaseinaga riiul ja paigaldatud piirdele ja riiulile ühine kate. 

Foto: justcallmehomegirl.com

Riilus leidsid oma koha raamatud, poja mänguasjad ja muud armsad esemed. Riiuli kõrvale sai paika tugitool ja maha mõnus vaip ning tulemus on äärmiselt hubane. Rohkem pilte töö käigust leiab SIIT! 

Kas ka sul on näidata oma kodu põnevaid "enne ja pärast" lahendusi? Saada meile fotod ja lühike kirjeldus tehtust aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles