Fotod: minikodu, mille välisilme ei lase aimatagi, mis tegelikult nelja seina vahel peidus

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minikodu.
Minikodu. Foto: treehugger.com

Kas arvad, et minikodu tähendab looduslähedast hipionni? Kindlasti mitte. Miski ei keela sul seda sisustada täpselt nii nagu soovid, ka siis, kui oled glamuuri- ja luksuseihaleja.

Ameerika Ühendriikides Portlandis asub üks pealtnäha nunnu ja romantiline minikodu, mille sisemus üllatab aga hoopis teistsuguse ilmega: see on otsast otsani täis luksust ja glamuuri, alustades tumedatest toonidest lõpetades lühtritega laes. 

Foto: treehugger.com

Lühtri kõrval on kodu peamiseks pilgupüüdjaks platvorm, mis peidab endas voodi ja mille kõige kõrgemal astmel troonib mugav luksusliku joonega diivan. See on küllalt erinev pilt tavapärastest lahendustest, kus voodi asub laealusel lavatsil ja diivan on paigutatud selle alla. 

Foto: treehugger.com

Luksust jagub ka kööginurka ja vannituppa, kus kõik on sisustatud ajatus stiilis, vann asetseb suisa kullatud lõvikäppadel nagu mõnes ülemöödunud sajandist pärit lossis. 

Foto: treehugger.com

Vaata rohkem pilte SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles