Enne ja pärast: kole vana köök muutub tundmatuseni

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köök enne.
Köök enne. Foto: www.today.com

Mõni ruum muutub tänu remondile sedavõrd, et hiljem on raske aru saada, kas tegu ikka on sama kohaga. Näiteks see üsna pisike köök siin.

Selle New Yorgi teise maailmasõja eelse korteri köök oli üsna kurvaks kulunud: pime, väsinud ja ebapraktilise sisustusega söögivalmistamiskoht oli suurepärane  võimalus väga efektsete "enne ja pärast" fotode tegemiseks, sest siin võinuks juba väga vähese vaevaga väga suure muutuse saavutada, vahendab Today Home. 

Foto: www.today.com

Kuid korteri sisekujundaja võttis asja suuremalt ette. Ta napsas tüki kõrvalasuvast söögitoast ja muutis selle osaks köögist. Nii kujunes L-kujuline ruum, kuhu mahtus hästi ära mahukas külmik ja piisavalt köögimööblit ning tööpinda. Eemaldatud said ka kummalised laenurgad.

Uus köök sai heleda sisustuse, mis muudab ruumi üldilme palju avaramaks. Erilist rõhku pandi valgete tööpindade leidmisele. Köögimööbel on valminud sisekujundaja enda jooniste järgi ja täpselt sellesse ruumi mahtuma mõeldud.

Foto: www.today.com

Külmkapi kõrvale seina said lahtised riiulid, kus hea hoida esemeid, mis peavad alati käepärast olema, ja võimalus laadida telefoni.

Vaata rohkem fotosid SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles