Suur galerii: vaatame tagasi lugejate jõuluehtes kodudele

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmekuningapäeva nädalavahetusel, mil enamik inimesi pakib kokku jõuluehted ja viib välja kuuse, on sobiv aeg võtta kokku ka koduportaali jõuluteemaliste fotode konkurss. 

Kokku laekus konkursile 28 fotot väga erinevatest kodudest üle Eesti. 

Leidub nii klassikalisemas jõuluehtes kodusid kui ka väga trenditeadlikke elamisi, kus rõhku pandud sellele, mis just tänavu moes. 

Muinasjutulisi lumiseid õuefotosid tänavu mõistetavatel põhjustel ei laekunud, kuid ainus õues tehtud pilt on seda erilisem: hoolimata lumepuudusest ja rohelisest murust on jõulutunne sellel täiesti olemas. 

Loosi tahtel on fotokonkursi ja Iittala auhinnakoti võitja lugeja Maarit, kes saatis meile pildi oma esimesest jõulupuust. Palju õnne! Võtame võitjaga ühendust.

Suur aitäh ka kõigile teistele osalejatele ja lugejatele, kes möödunud aasta meiega olid. Loodame alanud aastal pakkuda veel rohkem ja põnevamat lugemist nii kodu- kui välismaistest elamistest ja isetegemisprojektidest. 
Olete alati oodatud oma ideede ja projektidega kaasa lööma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles