Fotod: vaata, milline on eestlaste tänavune lemmikkodu

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta Kodu rahvalemmik.
Aasta Kodu rahvalemmik. Foto: Priit Grepp / Kodukiri

20-aastase ajalooga kodukonkursi Aasta Kodu rahvažürii on tänavuse lemmiku valinud: selleks on Aive ja Andrus Hiiepuu põnevalt taastatud tsaariaegne maja Pärnus.

Pere on sisekujunduses esile toonud vana maja materjalid ja detailid, lisades heledaid toone ja rännakutelt toodud eksootilisi vaipu.

Foto: Priit Grepp / Kodukiri

Kodukirja peatoimetaja Malle Pajula sõnul osales Aasta Kodu rahvažüriis üle 4000 hääletaja. «Neile meeldis selle kodu valge veranda, kus on teise ringi leiud ja kaasaegne mööbel põnevalt kokku sobitatud. Selline eri aastakümnete ja stiilide segamine on Eestis praegu väga armastatud.»

Foto: Priit Grepp / Kodukiri

Aasta Kodu žürii liikme, K-rauta sisekujundaja Merike Hirvoja sõnul murrab rahva lemmikuks valitud kodu põhjamaiseid traditsioone. Selles on ohtralt kirkaid värve ja palju mustreid. «Juba esmapilgul märkad, et siin elavad loomingulised inimesed, keda iseloomustab heas mõttes boheemlaslikkus ja eklektilisus.»

Foto: Priit Grepp / Kodukiri

Loe täpsemalt veebruari Kodukirjast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles