Kahjuks nähakse valgupulbris tihti tonti ja seda seostatakse pettuslike šeikide ning võltslubaduste taha peituvate toidulisanditega. Kuna paljudel valgupulbritel ei ole ka hea maitse, on seda kerge maha laita. Õnneks on turule tulnud üha parema koostise ja maitsega valgupulbreid, millega tasub kokkamist katsetada. Prevention jagab selleks lihtsaid soovitusi, kuidas valgupulbrit toidu sisse ära peita.
Valgupulbrit saab lisada pudru sisse, et kõht püsiks pudru peal kauem täis. Kaeras on küll tublisti kiudaineid ja kasulikke toitaineid, kuid valgu poolest jääb see lahjaks. Suviti võid hommikusöögi juba õhtul valmis teha - pane kaerahelbed ja valgupulber koore või jogurti sisse likku ja hommikuks on külm puder valmis.
Valgurikkad pannkoogid on oluliselt tervislikumad kui tavalised pannkoogid ja neid süües ei lähe ka kõht liiga kiiresti tühjaks. Tervislike kookide tegemiseks kasuta täisterajahu ja lisa tainasse valgupulbrit. Magusaineks kasuta näiteks vahtrasiirupit.
Valgupulbrit võib lisada ka kohvijoogi sisse. Kui seda panna korralik kogus, võib jook isegi asendada poolt hommikusööki.
Kellele valgupulbri maitse ja tekstuur üldse ei meeldi, võib proovida selle segamist püreesupi sisse. See peidab pulbrit kõige paremini. Lisa valgupulbrit paksematesse suppidesse või hautistesse. Oluline on siinkohal märkida, et valgupulber tuleb supi sisse lisada siis, kui see on juba veidi jahtunud, sest kuumutamine võib mõjutada pulbri toiteväärtust. Klimpide vältimiseks sega seda enne väheses leemes või leiges vees ja lisa seejärel vähehaaval supi hulka.