Enne ja pärast: jubedast urkast napsatud nurgast saab ilus tuba

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruum enne remonti.
Ruum enne remonti. Foto: blog.sweeten.com

Kui kodus on ruumi vähe, aga ühe lisatoa vajadus põletavalt terav, tuleb pea tööle panna: ehk annab vajaliku pinna mõnest juba olemasolevast ruumist napsata? Nii siin kodus just läkski.

Esiotsa oli selles korteris elaval paaril plaanis vaid natukene kööki remontida. Siis selgus aga, et tulemas on teine laps ja seega ei pääsenud nad enam kuidagi üle ega ümber faktist, et lastele on vaja oma tuba. See ruum nende kodust aga puudus.

Foto: blog.sweeten.com

Pead said tööle pandud ja üsna pea koitis lahendus: lastetoaks saab osa nende endisest Segasummasuvilat meenutavast pimedavõitu pikast ja kitsast köögist ja köök hakkab edaspidi avanema elutuppa. Selleks tuli maha võtta üks terve sein.

Foto: blog.sweeten.com

Midagi nii suurt polnud perel esialgu tegelikult üldse plaanis: nende ainsaks sooviks oli köögis nõudepesumasin välja vahetada ja ruumi võib-olla pisut kohendada. 

Foto: blog.sweeten.com

Tagantjärele on nad aga väga rahul, et nii läks. Tänu väga nutikalt planeeritud lastetoale saavad nad korteris elada veel mitu head aastat ega pea lähiajal remondikaosega enam rinda pistma.

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles