Fotod: kas see korter on nõukaaegne saun või modernne kodu?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: freshome.com

Üleni puidust interjöörid kütavad kirgi ja jaotavad inimesed kahte leeri: paljude jaoks on see kõige ilusam sisekujundusstiil, teistele meenub automaatselt nõukaaegne saun või suvila. Kuidas see kodu tundub?

Foto: freshome.com

Amin Taha Architects on  Londonisse püstitanud nüüdisaegse punutud rõdudega korterelamu, kus asub korter, mis vooderdatud üleni naturaalse puitlaudisega, mida pole ei värvitud ega lakitud.

Foto: freshome.com

Arhitektid leiavad, et sedasi on kodu palju soojem ja hubasem ning linnale väga ebatüüpiliselt looduslähedane. Naturaalsust ja looduslähedust hindavad suurlinnade elanikud kodus üha rohkem, sest väljaspool seda kohtavad nad ehtsat loodust üha vähem.

Foto: freshome.com

Esmapilgul on säärane oksakohtadega viimistlemata puit silmale väga võõras vaadata: tundub nagu poleks siseviimistlus veel valmis, nagu oleks tegemist poolelioleva koduga. Kuid kui ümbritsev elukeskkond moodustub terasest, betoonist ja muust taolisest külmast, kivisest ja kõledast, võib säärane interjöör olla tõesti nagu sõõm värsket õhku.

Foto: freshome.com

Kuidas meeldib? Kas elaksid sellise interjööriga kodus hea meelega? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles