Fotod: selline ilmselt ongi iga lapse unistuste tuba

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Vana tõde on, et mida erilisem, sopilisem, põnevam ja mitmetasandilisem laste tuba on, seda rohkem see neile meeldib. Seega on tugevalt alust oletada, et see vanas mõisas asuv modernne ruum on iga lapse lemmik. 

Van Staeyen Interior Architectsi kujundatud toas on kesksel kohal võimas ehitis, mis mahutab kaks magamiskohta ja peidab enda ülemisel korrusel vahvat mängutuba, vahendab Contemporist. Mängutuppa pääseb redelist ronides. 

Foto: www.contemporist.com

Voodite all ja külgedel on rohkelt panipaiku, nii et lisaks nutikalt planeeritud ehitisele toas eriti palju muud mööblit polegi. Akna alla jääb kirjutuslaud, kuid kogu ülejäänud põrandapind on mängimiseks vaba ja see on lastetoas teadagi väga suur väärtus. 

Foto: www.contemporist.com
Foto: www.contemporist.com

Eriti suurepäraseks teeb ehitise fakt, et kuigi lapsed peavad tuba jagama, on neil tänu sellele lahendusele siiski kummalgi oma privaatne nurk, kus nad kasvades ja teismeliseks sirgudes piisavalt eraldatud saavad olla. Kummagi voodi juures on ka sisseehitatud raamaturiiul. 

Foto: www.contemporist.com

Rohkem fotosid näeb SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles