Fotod: vaata järele, kas sinu IKEA mööbel on varandust väärt (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The IKEA logo is seen outside IKEA Concept Center, a furniture store and headquarters of the IKEA brand owner Inter IKEA, in Delft, the Netherlands March 16, 2016.   REUTERS/Yves Herman/File Photo
The IKEA logo is seen outside IKEA Concept Center, a furniture store and headquarters of the IKEA brand owner Inter IKEA, in Delft, the Netherlands March 16, 2016. REUTERS/Yves Herman/File Photo Foto: YVES HERMAN/REUTERS

Selgub, et nii mõnigi IKEA mööblitükk on juba disainiklassikaks saanud, mistõttu nende väärtus väga korralikult tõusnud on. Vaata, kas sinagi oled üks õnnelikest, kellel kodus terve varandus tallel.

Kunsti- ja disainikogujate seas on vallandunud täielik torm: ühtäkki on kõik hakanud endale ihaldama IKEA eakamaid mööblitükke, mis juba disainiklassika staatusesse tõusnud, vahendab Daily Mail.

Viimastel aastatel üle lahe ostlemas käinud inimestel küll veel tõsiselt väärtuslikke mööblitükke kodus olla ei saa, küll aga võib neid leiduda majapidamistes, kus osa mööblit pärineb näiteks järelturult. 

Hinnas on peamiselt esemed, mida pärast turuletulekut menu ei saatnud ja mida seetõttu vähest aega toodeti või siis IKEA ja tuntud disainerite koostööst sündinud esemed. Kõige kallimalt - enam kui 50 000 euroga - müüdi hiljuti oksjonil ühed tugitoolid, mis tulid kauplustesse müügile 1943. aastal ehk vaid aasta pärast IKEA asutamist.

Vaata SIIT, millised IKEA tooted sulle terve varanduse sisse tuua võivad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles