Vaata, millistelt tuntud telestaaridelt otsustas Johnny Depp vana diivani ära osta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: KAZUHIRO NOGI/AFP

Ameerika filminäitleja Johnny Depp kulutas 7000 dollarit Kardashianidele kuuluvale diivanile. Miks aga otsustas Depp just nendelt telestaaridelt diivani ära osta?

Võttes arvesse kõiki Hollywoodi staare, on Johnny Depp ilmselt viimane inimene, kellelt oodata Kardashianide vana diivani ära ostmist. Siiski otsustas filmistaar seda teha ja kulutada diivanile 7000 dollarit ehk umbes 6000 eurot, vahendab Architectural Digest.

Tegelikult ei ostnud Johnny Depp aga tuntud tõsielusarjast «Keeping Up With the Kardashians» pärit diivanit iseendale. Nimelt otsustas ta diivani kinkida oma 18-aastasele tütrele Lily-Rosele sünnipäevaks. 

 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Pildil on Johnny Deppi tütar Lily-Rose 

Kuigi pole teada, millise konkreetse diivani Depp ära ostis, on tema endised äripartnerid veendunud, et tegu on taaskord ühe impulsiivse ostuga. Nimelt on Depp teinud hiljuti palju läbimõtlemata oste ja jäänud seetõttu võlgadesse. Näiteks on ta ostnud 17 000 dollari eest Prada käekotte ja 7000 dollari eest ülikondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles