See üks asi muudab voodi korda tegemise tunduvalt lihtsamaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodi
Voodi Foto: www.pexels.com

Voodi korda tegemine on suuremale osale inimestele päris tüütu tegevus. Õnneks leidis aga Apartment Therapy lahenduse, kuidas see kiiremini ja kergemalt kulgeks.

Paljud inimesed arvavad, et dekoratiivsed padjad on voodites mõttetud ja ebavajalikud. Tegelikult annab aga nende abil voodile tunduvalt kiiremini korralik ja hotellilikult luksuslik välimus anda.

Selle asemel, et täita voodi mitme väikese padjaga, soovitavad sisekujundajad kasutada ühte pikka ja põnevamustrilist patja. Kui ülejäänud voodipesu ühevärviline on, jätab see väga huvitava ja omapärase mulje.

Kui voodis on vaid magamiseks mõeldud padjad ja tekk, peab need voodile korraliku välimuse loomiseks reeglina täiesti sirgeks siluma. Kui sul on aga üks pikk padi, mille sa patjade ja tekiääre peale visata saad, läheb voodi tegemise protsess palju lõbusamalt. Nimelt tuleb vaid tekk voodi peale kiiresti laiali visata ja padjad peatsi juurde loopida. Kui magamispatjade ette pika dekoratiivpadja lisad, ei märka keegi, et teki äär pole sirgelt ja magamispadjad on viltuselt hunnikus.

Samuti lisab dekoratiivpadi kogu toale omapära ning jätab trendika üldmulje.

Foto: www.stylemepretty.com
Foto: www.cupofjo.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles