Enne ja pärast: väiksest ruumist sai lastele imearmas mängutuba

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.chrislovesjulia.com kollaaž

Eriti vahva mängumaja saab luua ka kõige igavamast ja tühjemast toast.

Blogijad Chris ja Julia läksid appi oma sõpradele, kes soovisid juba tükk aega oma keldrikorrusele lastele mängutuba ehitada. Kuna Chris ja Julia tegelevad aga sisekujundusega, kutsuti just nemad seda ümber ehitama.

Foto: www.chrislovesjulia.com

Tegemist oli tühja imepisikese ruumiga, milles puudus nii põrand kui korralikud seinad. Noorpaarile tekkis idee muuta tuba pisikeseks mängumajaks, kus saab vajadusel isegi ööbida.

Foto: www.chrislovesjulia.com

Väljaspoole paigaldati liistud ja materjal, mis meenutaks justkui maja fassaadi ja katust. Samuti lisati aknaraamid, mille ette paigaldati tillukesed taimekastid.

Foto: www.chrislovesjulia.com

Sisse ehitati pisike kõrgem ala, kuhu viib madal trepp. Seinad kaeti mustvalge tapeediga, mida saavad lapsed kasutada ka värviraamatu asemel. 

Foto: www.chrislovesjulia.com

Lisaks paigutati ruumi pisike erksinine diivan, kus saab vajadusel jalga puhata. Kuigi seinad olid juba isegi kirjud, sobivad siiski neile imehästi veel papist loomapead ja maalid.

Foto: www.chrislovesjulia.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles