Minimajad on hipidele? See luksuslik elamine tõestab ristivastupidist

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.today.com

Tihti arvatakse, et minimajade trend sobib leplikele hipidele, kes nappides tingimustes hädapärast hakkama saavad. See luksuslik kodu kinnitab, et asi pole sugugi nii.

See tilluke maja on kõigest 22 ruutmeetrit suur, kuid seest suursugusem ja luksuslikum kui paljud lahmakad korterid. Ka avarusest ei tule siin puudust, seda tänu kohati üsna kõrgele laele ja suurtele akendele, vahendab portaal Today Home.

Foto: www.today.com
Foto: www.today.com

Sees tervitab tulijat hele interjöör hoolikalt valitud mööbliesemete ja detailidega. Põrandad ja tööpinnad on ehtsast tammepuidust - ei mingit odavalt läbiajamist. Köögis on roostevabast terasest pinnad ja köögitehnika. Kolmeliikmelisele seltskonnale on ühe akna alla paigaldatud tammepuust söögilaud, mille saab kokku klappida, kui parasjagu vaja ei lähe.

Foto: www.today.com

Kuigi niiöelda põhimagamistuba on lae all poolkorrusel, saab all seina seest lahti võtta veel ühe lisavoodi. 

Ka vannituba on läbimõeldult sisustatud ja seal on olemas kõik eluks vajalik, isegi veega tualettruum, mis on minimajades üldiselt üsna haruldane nähtus.

Foto: www.today.com

Kuidas tundub? Ei saa ju öelda, et tegemist on ühe järjekordse tüüpilise minimajaga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles