Trumpi kaunistused: pühadeehteis Valge Maja paneb inimesed ahhetama (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump veedab Valges Majas oma esimesi jõule. Nagu arvata võis, ei paista hoone jõulukaunistused silma tagasihoidlikkusega.

Kui eelmise presidendi pere eelistas ühes värvigammas kaunistusi, siis Trumpi pere, eesotsas tema naine Melania, on eelistanud küllalt kirevat pilti. 

Nagu ikka, on kogu kupatusel ka teema, seekord mitte eriti üllatuslikult traditsioonide austamine, meenutamine ja silmas pidamine. Eelkõige olevat see austusavaldus 200 aastale, mil Ameerika presidendid sealkandis jõule on tähistanud.

Kuidas kaunistused üles said? Sellega tegelesid 150 vabatahtlikku, kel kulus maja ehitimiseks 1600 tundi. Majja on üles riputatud 18 000 elektriküünalt.

Kogu hoone peale kokku on 53 jõulupuud. Hästi palju on ehtimiseks kasutatud tänavust suurt trendi, karda.

Valge Maja annab teada, et iga kaunistus on käinud läbi Melania Trumpi terava pilgu alt. Tema ainuisikuliselt otsustas nende lõpliku sobivuse üle. 

Ameerika sisekujundusspetsialistidelt on maja juba väga positiivset tagasisidet saanud, kiidetakse luksuslikkust ja läbimõeldust. Mida arvad kaunistustest sina?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles