Trumpi Valge Maja jõulukaunistused on sattunud kõva kriitika alla

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi press võttis Valge Maja tänavused jõulukaunistused üsna leebelt vastu, ei hoia eraisikud oma keelt hammaste taga ja arvustavad veebis tuliselt pea kõike, mis Melania Trump oma uues kodus korraldanud on.

Jõulukaunistused, mille teemaks on traditsioonide austamine, on internetis kõvasti võtta saanud, vahendab Fox News.

Ühe Twitteri kasutaja sõnul on valge puudega palistatud koridor nagu stseen mõnest jõuluõudus- või fantaasiafilmist. Näidetena nimetatakse «Nightmare Before Christmas», «The Shining» ja «Narnia kroonikad».

Ette heidetakse ka seda, et kuigi jutu järgi pidanuks kaunistused moodustama ühtse terviku, ei ole seda kusagilt aimata: pilt on kirju ja kirev, iga ruum erineb kardinaalselt teisest ja läbivat teemat on raske leida. Pigem jääb häirivalt domineerima tunne, et kõik on juhuslik ja läbimõtlemata: ühes toas luksuslikud klassikalised jõuluehted, teises raamatutest ehitatud kuusepuu.

Melaniale endale heidetakse ette tema valget ingellikku Diori kostüümi, mis olevat tema seljas ilmne liialdus ja üsna usutundlikele ameeriklastele mõjuvat kohatuna pealegi. 

Mida arvad sina, kas Valge Maja näeb tänavu välja pigem stiilne või on esimesel leedil kodukaunistamine tõesti ebaõnnestunud? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles