Viis väga soodsat jõulukingiideed sisustushuvilisest lähedasele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Jõulud on peagi käes, aga paljudel kingid veel soetamata. Kui otsid midagi sobivat sisustushuvilise kingipakki, siis pakume omalt poolt mõned variandid välja.

Oleme Kodustiilis seda meelt, et Eesti disaini tuleb toetada, seepärast on hea mõte osta ka sisustushuvilise kingikotti midagi Eesti disainerite loomingust. Valik on juba päris mitmekesine, nii et midagi sobilikku peaks leidma igaüks.

1. Emma Leppermanni padjakatted

Foto: osta.ee

Need on meie lemmikud juba mitu aastat. Meile meeldivad fotod Eesti loodusest ja loomadest, meeldib ka see, et padjakatted on valmistatud Eestis. Valikus on neli tegelast: hunt, siil, rebane ja öökull.

2. Kasevineerist hirvekujuline seinakaunistus

Foto: osta.ee

Kuna loodus ja loomad on lisaks kõigele muule toredale hetkel ka sisustuses suur trend, rõõmustaks paljusid sisustushuvilisi see kõigega sobiv mustaks võõbatud kasevineerist valmistatud hirvekujutis. Kui must ei sobi, saad valida värvi, mis sobib.

3. Saarepuust laualamp

Foto: osta.ee

Seda võime oma toimetuse nimel kinnitada, et tegemist on ühe väga hea laualambiga, mis sobib pea igasse interjööri ja teenib truult. Kogemused on olemas! Eriti toredaks teeb lambi hind, mis hinge kinni kindlasti ei võta.

4. Küünlajalg «Torustik»

Foto: osta.ee

Metalltorudest valmistatud kolmele küünlale mõeldud küünlajalg seisab tammepuust alusel. Rustikaalne disain teeb sellest sobiva kingi nii mehele kui naisele. Detsembri lõpuni pannakse kõigile küünlajala ostjale ostuga kaasa ka küünlad.

5. Tammepuust kellahoidja

Foto: osta.ee

Väga praktiline kink kõigile, kes armastavad väga korrastatud kodu ja oma käekella. See kellahoidja tagab, et kell, telefon ja rahakott seisavad majapidamises alati ühel ja samal kohal. Hoidjale mahub kaks kella, nii et sobib kingiks ka paaridele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles