Maja üürile andnud omanik sai selle täielikult rikutuna tagasi juba samal ööl

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rikutud tuba. Foto on illustratiivne.
Rikutud tuba. Foto on illustratiivne. Foto: VidaPress

Oma kodu üürileandmisega kaasnevad alati riskid, kuid millekski nii hulluks nagu ühe majaomaniku kogemus, ei oska ilmselt keegi valmis olla. 

Melbourne´is Austraalias oma maja Airbnb kaudu välja üürinud omanikku tabas väga ebameeldiv üllatus, kui selgus, et samal ööl poole nelja paiku olid politseinikud majast laiali ajanud jõugupeo, mis muutus nii laastavaks ja vägivaldseks, et sekkumisel said viga ka mitmed politseinikud, vahendab uudisteportaal News.com.au.

Omanik ise pole ajakirjandusele kommentaare andnud, kuid maja on täiesti kohutavas seisus: kõikjal vedeleb klaasikilde, auguliseks pekstud seintel leidub verepritsmeid ja rulood on määritud tundmatu vedelikuga. Segi olid pekstud ka paljud maja lähedusse pargitud autod.

Naabrite sõnul pidutses majas tipphetkel vähemalt 40 inimest, kusjuures kõik ümberkaudsete majade elanikud kartsid tol ööl oma turvalisuse pärast, sest näis, et ka sündmuskohale saabunud politseinikud saavad pigem ise peksa kui et suudavad olukorra lahendada.

«Nad hakkasid sündmuskohale saabunud politseinikke kividega loopima ja see ning kambavaim andis neile ilmselgelt tunde, et nad suudavad kõike ja neid ei peata keegi. See oli väga hirmutav vaatepilt,» räägib üks naabermajas elav naine.

Kõige rohkem pahameelt tekitab nii naabrites kui avalikkuses fakt, et sündmuskohal ei vahistatud mitte ühtegi inimest. Kohaliku politseijaoskonna esindaja on selle eest vabandanud ja lubab, et kindlasti algatatakse uurimine ning süüdlased võetakse vastutusele. 

Airbnb on juhtunu hukka mõistnud. Maja rentinud kasutajad on keskkonnast eemaldatud. Mõistagi on hetkel maha võetud ka üürile andmise kuulutus.

Vaata pilte tohutust lagastamistööst SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles