Üks punkt sinu vannitoas aitab kallimat tugevamalt enda külge siduda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Kas teadsid, et kui kallima esimest korda oma koju kutsud, peaks vannituba olema eriti hästi läikima löödud, sest väga paljusid inimesi võlub, kui nende partneri kodu vannitoas on valamu läikima löödud?

Tundub ehk pisut kummaline, aga kohtinguportaalis Match läbiviidud küsitlusest selgub, et tervelt 91 protsenti vastanuist peab väga seksikaks seda, kui nad uuele partnerile esmakordselt külla minnes leiavad eest suurepäraselt puhastatud vannitoa, eriti mõjuv on aga puhas valamu.

Lisaks sellele teenib väga palju plusspunkte ilusa, puhta ja kvaliteetse voodipesuga, mis sobib hästi magamistoa interjööriga. Seda hindas kõrgelt tervelt 81 protsenti küsitluses osalenuist.

Mis puudutab aga eemalepeletajaid, siis 86 protsenti kaotab igasuguse tuju, kui kraanikauss on musti nõusid täis. 84 protsendile mõjub sama halvasti nähtaval kohal vedelev must pesu. 82 protsenti meestest ja 69 protsenti naistest aga ütles, et neile mõjub väga kirgejahutavalt, kui partneri kodus selgub, et too elab koos korterikaaslasega.

Küsitluses osales 5000 inimest vanuses 18 kuni 70 eluaastat igasuguse seksuaalse orientatsiooni ja rassiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles