![Artikli foto](http://f7.pmo.ee/vhYfu1hLHCAtuAdj-y6hflaEv_k=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2018/02/07/7551433t1hd089.jpg)
Kui väljas tuiskab ja on külm, siis on just õige aeg valmistada üks talvine ja rammus juurviljadega lihahautis.
Kui väljas tuiskab ja on külm, siis on just õige aeg valmistada üks talvine ja rammus juurviljadega lihahautis.
Vaja läheb:
Valmistamine:
Seadista ahi 170 kraadi peale. Maitsesta liha soola ja pipraga ning pruunista pannil. Lisa lihale pool puljongi kogusest. Pruunista sibulad, ingver ja küüslauk ning lisa aniis, kaneelipulk ja viievürtsi segu. Kui segu on pruunistatud, lisa see lihale ja kalla peale ülejäänud puljong. Lisa tomatipüree, juurviljad ja ülejäänud koostisosad ning aseta kaheks tunniks ahju hauduma. Peale kahte tundi lisa laimimahl, spinat ja kalakaste ning eemalda aniis ja kaneelipulk. Serveeri tšillihelveste või värske tšilliga.
Allikas: Good Housekeeping