Uue maja ostnud perekond sai arendajalt kõvasti petta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Pere, kes arendajalt oma unistuste kodu ostis, pole saanud majas ühtegi muretut päeva veeta, sest uusehitis kubiseb probleemidest. 

Briti perepea David Schofield räägib, et ostis oma naisega arendajalt uusehitise, mis pidanuks olema ideaalne koht nende paariaastasele tütrele: selle juurde kuulub kena tükk tagaaeda. Paraku selgus peagi, et üle 150 000 euro maksnud majaga on veel palju tööd enne, kui see päriselt elamiskõlblikuks saab, vahendab Daily Mail.

Schofieldi sõnul on kõige suuremaks probleemiks aialapi puudulik drenaažisüsteem, mis tähendab, et iga vähegi suurema vihma puhul on nende tagaaed üks suur mudamülgas, kust vesi lihtsalt ära ei voola. Arendaja, ettevõtte Keepmoat esindaja väidab aga, et see on maapinna iseärasus. 

Majaperemehe sõnul mured aga sellega ei lõppe: maja praguneb, trepid vajuvad, kõik kriiksub ja krigiseb. Samuti valmistab perele peavalu, et osaval kaheaastasel on väga lihtne maja välisuksest tänavale pääseda. 

«Selle mure lahendamiseks on nad lubanud paigaldada tänavapoolsesse külge turvaseina, nii et praegu ootamegi seda ja püüame seni kuidagi hakkama saada,» ütleb Schofield.

Keepmoati esindaja aga sellise kokkuleppega kursis ei ole. «Kahjuks puudub meil võimalus selliste seinte paigaldamiseks, oleme seda ka majaomanikule öelnud. Pakkusime võimalust sinna hekk istutada, kuid härra Schofield soovis ikkagi seina ja pidi selleks loa ise taotlema,» sõnab esindaja.

Schofield on marus: aia kuivendamise eest on ta juba maksnud 7000 eurot ja ilmselt suureneb summa veelgi. Nüüd tuleb ilmselt ka juba interjööri kohendama hakata. 

Keepmoati esindaja kinnitab aga, et nad on oma kliendile olemas seni, kuni probleemid lahendatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles