Fotod: väga ebatavalise asukohaga kaasaegne kodu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

See õdus kaasaegne kodu on väga eriline sellepoolest, et maja üks külg avaneb otse vee kohale. Tegu on ujuvmajaga, mis asub ühes Hollandi jões.

Tegemist on arhitektuuribüroo vanOmmeren-architecten esindaja sõnul suisa villaga. Majal on kaunis kaasaegne alumiiniumdetailidega puitfassaad, mis ei muuda hoone välisilmet liiga pretensioonikaks. Põneva detailina sulab maja sissepääs fassaadiga ühte ja ei hakka pealiskaudsel vaatlusel üldse silma.

Foto: www.contemporist.com
Foto: www.contemporist.com

Sissepääs avaneb ühiselu ruumidesse, kööki ja elutuppa. Maja sisekujundus on üsna minimalistlik, kuid mitte kõle, vaid soe ja hubane. Maja jõepoolne sein on täies ulatuses klaasist, mis tähendab, et hoones on hästi palju avarust ja naturaalset valgust. Hubasust lisab elutoas asuv kamin.

Foto: www.contemporist.com

Samal korrusel asub peamine magamistuba, kus klaasseinaga eraldatud vannituba ja tualettruum. Maja alumisele korrusele jääb veel kaks magamistuba, hobituba, panipaigad ja majapidamisruum.

Foto: www.contemporist.com

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles