Pealtnäha tavaline eramu peidab endas 35 aastat puutumata ajalugu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: cressyeverett.com

Maja müügi eest vastutav maakler oli meeldivalt üllatunud, kui oli pealtnäha täiesti tavalise elamu uksest sisse astunud, vahendab tipsandcrafts.net.

375 000 dollarit ehk pea 304 420 eurot väärt kinnisvara on kahtlemata üks omapärasemaid. Kaks aastat tühjalt seisnud maja on justkui lühike tagasivaade 1970. aastatesse. Küll aga ei tohi mainimata jätta asjaolu, et omal ajal oli maja üks kaasaegse arhitektuuri etaljone.

Foto: cressyeverett.com

Maja peremees lahkus aastal 2014, kaks aastat hiljem lahkus ka ta abikaasa. Sellest ajast saati on maja meeleheitlikult ettevõtlikke omanikke oodanud. Majas ei ole tervelt 35 aastat remonti tehtud.

Foto: cressyeverett.com

Kuuest magamistoast, köögist, sisebasseinist, kahest köögist ja saunast koosnev majapidamine vajab tegusaid töökäsi ja veidi nokitsemist, et see elamiskõlblikuks muuta.

Maja garaaž peaks mahutama mitu sõiduautot ning isegi üks korralik haagiselamu mahub selle ruutmeetritele ära.

Foto: cressyeverett.com

Majapidamise viimistlustehnikad ja kujunduslikud lahendused ei pruugi tänapäeval kedagi enam kõnetada. Küll aga on majal rohkelt isikupära ja originaalsust, millega veel paljusid võluda.

Foto: cressyeverett.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles