Uuring: 62 protsenti eestlastest kulutab nädalas kuni viis tundi koristustöödele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robottolmuimeja.
Robottolmuimeja. Foto: LG Electronics

Elektroonikaettevõtte LG Electronics tänavu märtsis läbi viidud uuringus osales ühtekokku 505 inimest. Värske uuring paljastab nii mõndagi põnevat keskmise eestlase koristamisharjumuste kohta.

Koristamine ja pidev kodu korrashoid on väsitavad tegevused, millel ei paista otsa ega äärt. Elektroonikaettevõtte LG Electronics viis läbi uuringu eestlase koristamisharjumuste kohta ning tulemused on üsnagi ootuspärased. Visa hingega eestlane ei kohku kohustuste ja töötegemise ees.

Uuringust selgub, et kodude koristamine on Eestis pigem jagatud kohustus – 99 protsenti naistest ja 94 protsenti meestest panustavad koduse majapidamise korrashoidu.

62 protsenti vastanutest kulutab selleks nädalas kuni viis tundi. Kolmandik vastanutest tunnistas aga veelgi suuremat ajakulu. Hoolimata sellest, et kodu korrashoid on üldiselt jagatud tegevus, panustavad naised uuringu järgi selleks veidi enam aega kui mehed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles