Fotod: selle üürikorteri juures peletab huvilisi üks kummaline detail

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: rent.com.au

Korteriomanikud leiavad mõnikord õige kummalisi lahendusi, kuidas korterisse ära paigutada esemed, mis sinna muidu kohta leida ei taha. Nii ka selle korteri puhul.

Esmapilgul tundub, et tegemist on igati korraliku ja mitte millegi poolest erilise korteriga, vahendab news.com.au. Kahetoalisel korteril on ilusad vaated, mõnus elu- ja magamistuba, esmapilgul ka täitsa tavaline korralik köök. 

Foto: rent.com.au
Foto: rent.com.au

Kui aga kööki lähemalt vaadata, paljastub seal üks õige kummaline detail: nimelt on pesumasina ja külmiku asukoht lahendatud pehmelt öeldes ebatavaliselt. Nurka asetatud pesumasina peale on paigaldatud täiskõrge külmkapp.

Foto: rent.com.au

Muidu poleks lahendusel ehk vigagi, aga kuna külmik on niigi ligi kaks meetrit kõrge ja nüüd veel pesumasina peale paigutatud, peab inimene, kes ülevaltpoolt midagi kätte tahab saada, olema kas väga pikk või korralikult turnima, et soovituni jõuda.

Jääb segaseks, miks pole ruumipuuduse korral otsustatud madalama külmiku kasuks, mis tõenäoliselt pesumasina peale paigutatult nii veider ei tunduks. 

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles