Pilt selge: vaata, millisest kodust unistavad mehed

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Pole saladus, et ühise kodu sisustavad reeglina naised, kuid see ei tähenda, et meestel poleks ettekujutust, milline nende unistuste kodu välja näeb. 

Ameerika Ühendriikides tegutsev sisekujundaja Diego Correa kirjutab oma veebilehel, et mehed teavad üldiselt väga täpselt, millisest kodust nad unistavad ja mis seda iseloomustab. Siin on viis punkti, millele kodu meeste arvates enamasti vastama peaks. Kas nõustud?

  • Silmapaistev. Meestele meeldib, kui nende kodu ei ole lihtsalt üks järjekordne, vaid millegi poolest eriline, olgu selleks siis arhitektuur või sisekujundus. Mehed tahavad, et kodu oleks isikupärane. 
  • Kaasaegne. See ei tähenda aga kindlasti lihtsalt kõige uuemate trendide järgimist ja sisekujunduse pidevat uuendamist. Pigem igatsevad mehed kodu, mis annaks mõista, et nad on kursis sellega, mis maailmas toimub. 
  • Hubane. Meeste ja naiste hubasus on tihtipeale üsna erinevad mõisted: kui naiste jaoks on oluline, et kodu oleks ka visuaalselt hubane, siis meeste jaoks on oluline, et kodusisustus pakuks hubast tunnet: nii ei maksa imestada, et mehele meeldib klassikaliselt mitte kuigi ilusa disainiga nahkne kontoritool. Selles on tõenäoliselt väga hubane ja mõnus istuda ja seda mehed kodu juures hindavad.
  • Maskuliinne. Maskuliinsust saab väljendada mitmel moel: julge robustse mööbliga, värvidega ja nii edasi. See on punkt, millest naised kipuvad kodusisustamistuhinas tihti mööda vaatama.
  • Meelelahutus. Meestele meeldib korralik kodukino- ja helisüsteem, see aitab neil kodus puhata ja lõõgastuda.

Kas nõustud selle loeteluga?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles