![Artikli foto](http://f9.pmo.ee/Q1W-XyutykqWADK7vctQ9Zpmfso=/1442x0/filters:focal(609x433:1048x790):format(webp)/nginx/o/2018/06/22/7914865t1hc6fe.jpg)
Toitumisnõustaja Erik Orgu jagab jaaniks retsepti neile, kes ei soovi end sel aastal ülesöömise tõttu halvasti tunda.
Toitumisnõustaja Erik Orgu jagab jaaniks retsepti neile, kes ei soovi end sel aastal ülesöömise tõttu halvasti tunda.
Koostisosad:
Valmistamisõpetus
Lõika lihast umbes 2 sentimeetri paksused viilud.
Sega kausis mesi, jerk maitseaine, tüümian, rosmariin, sool ja oliiviõli ning marineeri liha, lase seista vähemalt 2 tundi.
Grilli liha tulel või ahjus 200 kraadi juures grillrežiimil
Tee salatikaste, sega omavahel seesami seemned, mesi, õunaäädikas, seesamiõli, paprikapulber, sool ja lisa soovi korral pisut vett lahjendamiseks.
Viiluta kurk, haki roheline sibul, purusta pähkleid pisut, sega kõik omavahel ning sega kokku salatikastmega vaherult enne serveerimist.
Serveeri liha salatiga ja magustoiduks lemmikpuuvili.