Jõululõuna saab restoranist soodsamalt kui mullu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Demjanov.
Dmitri Demjanov. Foto: Artur Sadovski

Möödunud aasta lõpuga võrreldes on roogade hinnad restoranides soodsamaks muutunud ja jõululõuna saab nüüd odavamalt kätte.


A&G Toitlustuse üldjuhi Ritta Roosaare sõnul sõltub väljas söömise maksumus kohast, kuid möödunud aasta lõpu ja tänavuse aasta algusega võrreldes on väikest langust märgata küll. «Praegu on peaaegu kõik mingil määral hinnad alla lasknud, kallimaks pole kohe kindlasti läinud,» ütleb ta Äripäevale.

Restoranide Gloria ja Egoist omanik Dimitri Demjanov märgib, et iga aastaga muutub väljas söömine odavamaks, söögikohti ja kompetentsi selles valdkonnas tuleb Tallinnas aina juurde.

Restorani Peppersack müügijuht Kristin Bezborodkina kinnitab, et selles restoranis on hinnad möödunud aasta lõpuga võrreldes veidi soodsamad, langetatud on mõningate à la carte-praadide hindu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles