Kaks levinud toodet, mille suvel ostmist sügisel kindlasti kahetsed

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kuigi sügis tundub suurepärane aeg kõige aiaellu sobiva ostmiseks, kahetsed väga suure tõenäosusega vähemalt kahe eseme soetamist sügisel kindlasti.

Kohe varsti on käes hooaja lõpp, mis tähendab, et hinnad hooajakaubale langevad suisa poole võrra. Seetõttu kahetsed väga suure tõenäosusega kahe üsna kuluka kaubaartikli ostmist.

1. Aiamööbel

See on küll väärt investeering, aga kui arvestada, et suvel küsitud 600 euro asemel saad sügisel sama komplekti eest maksta 300 või isegi vähem eurot, tasub selle väljaminekuga ju pisut oodata küll ja vana komplektiga või üldse ilma aiamööblita veel mõnda aega läbi ajada. Sääst on märkimisväärne ja seda raha saad kasutada mujal.

2. Grill

Ka grill käib hooajakauba alla ja kui veel pisut ootad, saad selle poest poolmuidu kätte. Väga professionaalsete grillide hinnad küll hooaja lõppemisega ilmselt oluliselt odavamaks ei lähe, kuid pisikesed sooduspakkumised tekivad tõenäoliselt ka neile. 

Üleüldse on majanduslikult väga mõistlik igasugu hooajakaupade soetamine planeerida hooaja lõpuperioodi, mil kauplused soovivad sellisest kraamist vabaneda, et uue hooaja tooted peale tuua. Nii on ka näiteks jõuluehteid arukas osta just pärast jõule, mil need on oluliselt soodsamad kui pühade eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles