Kolm harjumuspärast eset sinu kodus, mis kümne aasta pärast unustatud on

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnika elutoas.
Tehnika elutoas. Foto: www.pexels.com

Järgmise kümne aasta jooksul kaovad meie kodudest vähemalt need kolm eset, mis täna veel nii iseenesestmõistetavad tunduvad. 

Kuna kõige kiiremini areneb tehnoloogia, ei ole imekspandav, et kõik need kolm eset ka tehnikavaldkonnast tulevad. Küll aga on siin nimekirjas vähemalt üks päris tugev üllataja, vahendab Reader´s Digest

Laadijad

Hetkel on pea igas kodus arutul hulgal kõiksugu juhtmeid ja laadijaid: mõned päriselt kasutuses, teised ammu oma elu lõpetanud seadmetest igaks juhuks alles jäänud. Lähima kümne aasta jooksul aga peaks need kõik meie majapidamisest kaduma, sest laadimine muutub täiesti juhtmevabaks. 

Digikaamerad

Kas sinu kodus on selline asi üldse veel olemas? Kui oled profifotograaf, siis kindlasti, kuid tavainimene naljalt enam kobakat kaamerat kusagile kaasa tassida ei viitsi ja pole ka põhjust, sest amatöörfotograaf saab kõik oma pildid suurepäraselt ka telefoniga tehtud. Telefoni valides tuleb lihtsalt vastavaid parameetreid hoolega jälgida.

Puldid

See tuleb paljudele kõige suurema üllatusena, kuid ka pultide aeg on ümber saamas: telerite ja kõige muude pultivajavate seadmete puhul minnakse järk-järgult üle häälkäsklustele ja telefonirakenduste peale. Niisiis polegi pultidel su elamises varsti mingit funktsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles