Vannitubadesse tuleb tagasi paljudele nõukaajast ebameeldiv trend (3)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Mood käib endiselt ringiratast: kõik, mis kord juba olnud, tuleb varem või hiljem taas. Nüüd on järg nõukaajast tuttavate keraamiliste plaatide käes, mida üha enam meie vannitubades näha saab.

Lihtsad ruudukujulised läikivad keraamilised glasuuritud plaadid on minevikupärand, mida veel praegu siin-seal värskendusremondita vannitubades kohata saab. Paistab aga, et viimased säärased aastakümnetetagused ei jõuagi veel areenilt lõplikult lahkuda, kui juba on uued peale tulemas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laicy falstad (@laicy.falstad) on

Sisekujundusportaal Apartment Therapy kirjutab nimelt, et säärased värvilised plaadid on suure hooga peale tulemas ja kujunemas uueks ülemaailmseks trendiks. 

Eriti tugev on trendihoiatus selliste roosade vannitubade kohta, kuid kindlasti hakkame lähiaastatel nägema ka sügavsiniseid, mündirohelisi ja kõiki muid klassikalisi nõukaaegseid keraamilise plaadi toone meie vannitubades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Andrés (@_blancovintage) on

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles