Fotod: ühe nädalavahetuse ja saja euroga uuendatud vannituba

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: mydearirene.com

Kes ütles, et vannitoaremont on üks kõige kallimaid kogu kodus? Oleneb ikka sellest, kui nutikas sa oled, nagu üks naine eeskujulikult tõestab.

Angelica vannituba oli igav valge ja vajas naise meelest hädasti mingit värskendust. Kuigi kahtlemata oleks võinud välja vahetada ka kogu sanitaartehnika, teadis Angelica, et värske välimuse saab vannitoale anda ka suuri rahasummasid kulutamata.

Igav valge vannituba enne värskendusremonti.
Igav valge vannituba enne värskendusremonti. Foto: mydearirene.com

Niisiis otsustas ta ruumi valgele lihtsalt veel ühe värvi lisada ja teha seda julgelt. Valituks osutus sinine. Sinist sai nii seina, tekstiilidele kui ka vannitoas leiduvale mööblile. 

Lisaks sellele ostis ja tegi Angelica ruumi mõned interjööriga toon-toonis olevad aksessuaarid ja paigutas need omale kohale. 

Foto: mydearirene.com

Midagi muud vaja ei läinudki ja ometi on tegemist justkui teise vannitoaga - muutus on silmatorkav ja tulemus värskendav. Raha kulus Angelical enda sõnul kõigest sada eurot.

Foto: mydearirene.com

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles