Kolm eset sinu kodus, millest sel sügisel kindlasti vabanema peaksid

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Sügis ja suvejärgne suurpuhastus on paras aeg vabaneda nii mõnestki esemest oma kodus. 

Igas kodus leidub kolm asja, mida unustatakse välja vahetada ja ära visata, kirjutab ApartmentTherapy. Tõenäoliselt on ka sinu kodus vähemalt üks neist kolmest punktist kaua üle käimata. 

Vaata üle, aja asi korda ja naudi kolavabamat elamist. 

1. Voodipesu

Inimesed kipuvad miskipärast mööda vaatama tõsiasjast, et nende voodipesu on oma aja ära elanud ja vajaks väljavahetamist. Ometi mõjutab kulunud ja luitunud voodipesu ka meie enesetunnet ja seeläbi ööune kvaliteeti. Tee endale teene ja osta ilmselgete kulumismärkidega pesu asemele üks-kaks komplekti korralikke. 

2. Aegunud ravimid

Miskipärast kipuvad ravimid pea kõigis kodudes kuhjuma ja aeguma. Paar korda aastas võiks ravimikapi üle käia ja kõikide asjade säilivuskuupäevi kontrollida. Mis aegunud, see tuleb külma kõhuga minema visata, sest parimal juhul puudub aegunud ravimil toime, halvimal juhul muutuvad need tervisele kahjulikuks.

3. Köögitarvikud

Ka kööki kipub erinevate seadeldiste ja tarvikute näol kogunema kola, mida ei kasutata. Kui sa pole aasta jooksul realiseerinud oma unistust hakata valmistama efektseid kreemitorte, võid tordipritsid ilmselt taaskasutusse annetada. Vaata kapid-sahtlid kriitilise pilguga üle ja anna ära kõik, mida sa tegelikult ei kasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles