Fotod: müüki on pandud iga sisustushuvilise unistuste kodu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realtor.com

Nii stiilipuhtaid kodusid nagu see Dallase lähistel müüki pandud eramaja, kohtab haruharva. Tegemist on sisuliselt trenditeadlike Pinterestikasutajate unistuste koduga, kus esindatud kõik, mis praegu sisekujunduses moes.

Dallasest tunniajase autosõidu kaugusel on müüki pandud maja, mis meeldib päris kindlasti kõigile sisustushuvilistele, kes hoolega Pinteresti lappavad ja sealt ideid otsivad, vahendab Realtor. 

Foto: realtor.com
Foto: realtor.com

Tegemist on kuuetoalise ligi 200-ruutmeetrise koduga, kus kõik, nii interjöör kui eksterjöör, on otse Pinterestist pärit. 

Müüjaks ongi elukutselt sisekujundaja, kellel on väga hea silm. «Ta tõesti tunnetab väga hästi hetketrende ja oskab neid kokku sobitada,» ütleb maja müütav maakler Jenni Stolarski.

Foto: realtor.com
Foto: realtor.com

Maja on üsna eklektiline ja omavahel on kombineeritud esemeid, mida võhiklik silm kokku panna ei oskaks. Aga seda efektsem on tulemus. 

Foto: realtor.com

Vaata rohkem fotosid SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles