:format(webp)/nginx/o/2018/11/05/11550213t1h8dd1.jpg)
Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas valmistada suussulavat veiseliha. Liha kõrvale võib lisada näiteks ahjukartulid ja mõne kastme, võib sättida juurde mõnest juurikast tehtud püree või hoopis värske salati.
Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas valmistada suussulavat veiseliha. Liha kõrvale võib lisada näiteks ahjukartulid ja mõne kastme, võib sättida juurde mõnest juurikast tehtud püree või hoopis värske salati.
Mõned nipid, kuidas liha kohelda:
Veise välisfilee porgandi-koriandrisalatiga
Vaja läheb:
Masseeri liha vähekese õli ning soola-pipraga tunnike enne toidu tegemist kokku ning jäta toatemperatuurile seisma.
Salatiks koori porgand ning tõmba sellese koorimisnoaga õhukesed viilakad.
Sega kokku koriandrilt rebitud lehtedega, lisa seesamiseemned ning maitsesta soja, laimi ning tšilliga.
Liha praadimiseks aja pann kuumaks ning prae sellel lihatükki kummaltki poolt 1,5 minutit. Ära vahepeal liha puutu ja kindlasti ära seda kahvliga torgi.
Tõsta pannilt kõrvale ning lase 5 minutit puhata.
Viiluta umbes 1 cm viiludeks, maitsesta soola-pipraga.
Serveeri koos salati ja ubadega.