Sellel pühapäeval, 2. detsembril alates kella 12 toimub Tartu turuhoone esitlusköögis järjekordne sündmus sarjast „Mehed köögis”
Tartu turuhoone köögis toimetavad jälle mehed
Seekord on meestel fookuses veiseliha. Valmivad põnevad road toodetest, mida soovijad saavad maitsta, lisaks jagatakse kokkamis- ja maitsestamisnippe ning retsepte. Grillil toimetab rahvusvahelise kogemusega BBQ meister Raivo Häelme. «Veiseliha on muutumas aina populaarsemaks ja samuti selle valmistamine kodus. Siiski vajab veiseliha traditsioonilisest sealiha valmistamisest teistsugust lähenemist ning seda me pühapäeval ka näitame – nii grillil kui pannil,» sõnas Eesti BBQ Assotsiatsiooni eestvedaja Rene Kiis.
Tegevusi jagub tervele perele – toimub Tartu turu parima jõuluküpsise valimine ja õpituba lastele, kus valmistatakse lõbusa väljanägemisega võileibu. «Nagu eelmisel korral lubatud sai, siis jätkame seda turukülastajate seas populaarset sündmust. Juba 16. detsembril saavad kõik maitsta ja õppida lambalihast valmistatud roogasid,» selgitas Tartu Turg AS tegevjuht Ivo Tombak.