Tartu turuhoone köögis toimetavad jälle mehed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tartu Turg AS

Sellel pühapäeval, 2. detsembril alates kella 12 toimub Tartu turuhoone esitlusköögis järjekordne sündmus sarjast „Mehed köögis”

Seekord on meestel fookuses veiseliha. Valmivad põnevad road toodetest, mida soovijad saavad maitsta, lisaks jagatakse kokkamis- ja maitsestamisnippe ning retsepte. Grillil toimetab rahvusvahelise kogemusega BBQ meister Raivo Häelme. «Veiseliha on muutumas aina populaarsemaks ja samuti selle valmistamine kodus. Siiski vajab veiseliha traditsioonilisest sealiha valmistamisest teistsugust lähenemist ning seda me pühapäeval ka näitame – nii grillil kui pannil,» sõnas Eesti BBQ Assotsiatsiooni eestvedaja Rene Kiis.

Tegevusi jagub tervele perele – toimub Tartu turu parima jõuluküpsise valimine ja õpituba lastele, kus valmistatakse lõbusa väljanägemisega võileibu. «Nagu eelmisel korral lubatud sai, siis jätkame seda turukülastajate seas populaarset sündmust. Juba 16. detsembril saavad kõik maitsta ja õppida lambalihast valmistatud roogasid,» selgitas Tartu Turg AS tegevjuht Ivo Tombak. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles