Veebis levib kulutulena geniaalne nipp koduse ruumipuuduse lahendamiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Kui magamistoas kimbutab ruumipuudus, tuleb pea tööle panna ja leida lahendusi, mis lubaksid kõik vajaliku kenasti ära mahutada. 

Panipaikadega voodid pole enam mingi uudis, kuid uute elamute sageli üsna pisikesevõitu magamistoad on pannud aluse selle lahenduse edasiarendusele: platvormvoodid, mille alumise osa moodustavad kummutisahtlid või kapid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinius Srl (@ciniusarredamento) on

See on suurepärane lahendus ruumidesse, kuhu ei mahuks kõik asjad mingi nipiga ära juhul, kui voodi ja näiteks riidekapp tuleks eraldiseisvatena tuppa ära mahutada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Three Little Birds (@_three_little_birds_) on

Piisavalt kõrgeks ehitatud platvormvoodi tagab mugava ligipääsu riietele ja muule vajaminevale, aga põrandapinda läheb raisku poole vähem kui eraldiseisvate mööbliesemete puhul.

Täislahendusena müüakse sääraseid voodeid üsna harva, võimalik on neid soetada eritellimusena või siis kombineerida ise näiteks IKEAs müüdavatest kappidest või kummututitest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ITALForm Design (@italformdesign) on

Eriti menukad on sellised lahendused lastetubades, sest lisaks ääretule praktilisusele on sellised kõrged voodid lastele endile ka väga põnevad kasutada. Ja voodialune mahutab ära nii nende riided kui mänguasjad. 

Viimasel ajal on selline lahendus veebis eriti usinalt ringlema hakanud ja Instagramis ning Pinterestis tekib erinevate seda tüüpi lahenduste fotosid väga hoogsalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles