Enne ja pärast: tubli Eesti naine tegi oma kodu köögis ära võimsa töö

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pintslijakohvriga.ee

Üürikodu köögiga ei pea alati leppima: väga tihti on omanik nõus, et üürnik selle oma kulu ja kirjadega värskendab. Just nii hiljuti tagasi kodusaarele kolinud eestlanna tegigi.

Saaremaalt vahepeal pealinnaelu proovima suundunud Kristina kolis hiljuti tagasi kodulinna Kuressaarde ja leidis endale seal ka väga armsa ja valgusküllase korteri.

Nagu üürikodu puhul aga ikka ette tuleb, polnud kõik detailideni just üürniku maitse järgi: üks asi, mis väga meeltmööda ei olnud, oli olemasolev köök, selline, mis paljudele nõukaajast tuttav. 

Foto: pintslijakohvriga.ee

Sisustuspoe Höme ja sisustusblogi pidaja Brette saar, suur mineraalvärvide entusiast, asus sõbrannale appi ja üheskoos tehti igavast valgest ja ajale pisut jalgu jäänud köögist midagi imelist, mis niipea kindlasti ümbertegemist ei vaja. 

Brette ütleb, et projekt oli väga põnev ka tema jaoks, sest tema vanavanematel oli kõigil täpselt samasugune köök. Seetõttu oli sellele uue elu andmine mõnus nostalgiline väljakutse ka talle endale. 

Foto: pintslijakohvriga.ee
Foto: pintslijakohvriga.ee

Mööbli värskendamiseks kasutati mitut erinevat mineraalvärvi. Kogu vajaliku info kasutatud vahendite ja töö käigu kohta leiad Pintsli ja kohvriga blogist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles