/nginx/o/2019/02/25/11824575t1h11eb.jpg)
See juba 19. sajandil kuulus toit on kogu eluks: veiselihaga chilli con carne.
See juba 19. sajandil kuulus toit on kogu eluks: veiselihaga chilli con carne.
Vaja läheb (2 in):
Valmistamine
Pruunista õlis lihakuubikud, lisa hakitud sibul ja küüslauk ning küpseta nad koos lihaga kaunilt jumekaks.
Vala peale puljongikontsentraat või vesi, seejärel lisa paprikapulber, pune, tšillikaunad, köömned, pipar ja sool ning moori tasakesi kaane all, kuni liha on pehme.
Seejärel lisa nõrutatud oad, maisiterad ja tomatitükid ning aja kõik jälle keema. Vajadusel maitsesta veelkord erinevate vürtsidega.
Serveeri kas baguette'i, saia või maisileivaga. Kui eelistad teravamaid elamusi, pane viimane punkt ekstra tšillikaunaga.
Allikas: Für Sie