Vanaemade nutikas nipp lahendab ühe peamise mure tänapäeva köökides

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

See, kuidas paigutada köögimööblisse ära potid-pannid, on ajast aega köögiomanikele üsna korralikult peavalu valmistanud. Raske on leida lahendust, mis hästi toimiks ja mugav kasutada oleks. Või siiski...

Tegelikult oli selline lahendus olemas ja käibel juba meie vanaemade aegses köögis ja enne sedagi. Selleks ei lähe vaja muud kui üht korralikku konksudega riiulit, mille külge kõik potid ja pannid riputada, kirjutab House Beautiful.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D A Y S I E A N N ? (@daysieann) on

See on hea lahendus mitmel põhjusel: esiteks on potid-pannid nii alati väga mugavalt käepärast ja pole vaja pead vaevata küsimusega, kuidas need kõige kasutajasõbralikumalt kappi või sahtlisse paigutada. Teiseks on tegemist suurepärase sisustusdetailiga, mis annab igale köögile pisut ajatu ilme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GoAntiques (@go_antiques) on

Eriti efektne on selline lahendus siis, kui kasutad vasest potte-panne, aga kena tulemuse saab ka täiesti tänapäevaste alternatiividega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles