Enne ja pärast: 150 eurot ja köök saab täiesti uue näo

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: citychicdecor.com

Selleks, et anda köögile uus ja värske välimus, ei pea kulutama tohutut rahasummat. Vahel piisab õige väiksest investeeringustki.

Blogja Chelsey Brown on tuntud selle poolest, et suudab väikese eelarvega kodu väga osavalt värskendada. Nii ei ole ka eriti üllatav, et tema kõige uuem köögiremont läks maksma kõigest 150 eurot, aga tulemus on suurepärane.

Kõnealusel köögil polnud ka esialgu väga viga: sel olid modernsed kapid ja köögiseadmed ja planeering, mis ei tekitanud ringiliikumisel frustratsiooni ja klaustrufoobiat. Ometi ei saanud mingil tingimusel öelda, et köök oleks trendikas.

Foto: citychicdecor.com

Chelsey eesmärgiks oli lisada kööki helgust ja avarust ja teha seda kõike üürileandja seatud piirides. Ja ta sai sellega suurepäraselt hakkama. 

Kuidas see võimalik on? Näiteks kaunis kalasabamustriga plaat köögi tagaseinas on tegelikult vinüülkleeps - odav ja paljude meelest maitsetu materjal, aga peale vaadates sa ju tegelikult ei saanud kohe aru, et tegu pole ehtsa plaadiga?

Foto: citychicdecor.com

Ülejäänud värskendus hõlmas endas suures osas uusi värskeid detaile nagu väiksemad kodumasinad, vaip ja muu toaline. Sein sai juurde ühe potinagi .

Kogu töö peale kulus neli tundi ja, nagu öeldud, kõigest 150 eurot.

Vaata rohkem Chelsey blogist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles